Offerte aanvragen
offerte

Verkeersregelaars

Verkeersregelaars

Bij RM Verkeerstechniek leveren we niet alleen verkeerskundig advies, maar ook verkeersregelaars. Onze verkeersregelaars zijn inzetbaar tijdens bijvoorbeeld evenementen om het evenementenverkeer in goede banen te leiden of tijdens wegwerkzaamheden. Al onze verkeersregelaars hebben ruime ervaring op het gebied van verkeersmanagement en hebben speciale trainingen gevolgd.
✓ Onze verkeersregelaars zijn betrouwbaar en komen altijd op tijd.

✓ De verkeersregelaars van RM Verkeerstechniek zijn flexibel en kunnen zich aanpassen aan verschillende situaties. Of het nu gaat om een drukke kruising of een smalle weg, ze zijn in staat om effectief om te gaan met elke situatie..

✓ De verkeersregelaars stellen altijd de veiligheid van zowel bestuurders als voetgangers op de eerste plaats. Ze zijn getraind in het beheren van verkeersstromen en het verminderen van risico's op de weg..

✓ Onze verkeersregelaars beschikken over goede communicatieve vaardigheden en zijn in staat om vriendelijk en professioneel om te gaan met bestuurders en andere betrokkenen.

✓ De verkeersregelaars beschikken over de nodige uitrusting, zoals reflecterende kleding, verkeersborden, signaallampen en porto’s. Dit zorgt ervoor dat ze goed zichtbaar zijn en effectief kunnen communiceren.

Waarom RM Verkeerstechniek?

Bij RM Verkeerstechniek staan we bekend om onze uitgebreide ervaring van meer dan 25 jaar en onze diepgewortelde passie voor alles wat met verkeerstechniek te maken heeft. Wij bieden een allesomvattende oplossing en garanderen snelle service. Voor elk project werken we nauw met je samen om te zorgen voor een op maat gemaakt eindresultaat dat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Meer over RM Verkeerstechniek

Wil je meer ontdekken over onze dienstverlening? Neem een kijkje bij onze overige diensten of blader door ons portfolio voor meer inzicht in ons werk.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze diensten of ben je benieuwd naar wat we specifiek voor jou kunnen betekenen? We nodigen je uit om contact met ons op te nemen via het onderstaande formulier.
25+ jaar ervaring
Totaaloplossing
Snelle service
Meedenkend
TELEFOON
Martijn Venhuizen
06 - 18 68 32 79
Rene de Boer
06 - 28 76 32 83
E-MAILADRES
Martijn Venhuizen
[email protected]
Rene de Boer
[email protected]
KVK-NUMMER
81841078

Contact opnemen

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier.
Gezamenlijk hebben wij meer dan 25 jaar werkervaring en is het ons duidelijk dat onze passie in de verkeerstechniek ligt. In die jaren hebben wij werkervaring opgedaan bij diverse bedrijven en hebben deze ondersteund en opgebouwd als hoofdaannemer in de verkeerstechniek. Hieruit is de wens ontstaan om zelf een bedrijf op te starten wat nu met RM verkeerstechniek is gerealiseerd.
offerte aanvragen
TELEFOON
Martijn Venhuizen
06 - 18 68 32 79
Rene de Boer
06 - 28 76 32 83
E-MAILADRES
Martijn Venhuizen
[email protected]
Rene de Boer
[email protected]
KVK-NUMMER
81841078
RM verkeerstechniek © 2024
Website door Webkin - Cookie instellingen.
heartenvelopefile-emptyphone-handsetpushpincrossmenucheckmark-circle